WERKWIJZE

Foto’s en extra informatie

Aan de hand van foto’s en informatie die je geeft, ga ik voor je aan de slag. Ik voeg specifieke kenmerken toe aan het portret, zodat je ziet dat het om jou, je gezin, een collega of je beste vriendin gaat. Het portret is geen exacte kopie, maar zorgt wel voor heel veel herkenbaarheid.

Jpg of pdf

Een eerste opzet van het portret wordt, samen met de factuur, per mail toegestuurd. Uiteraard krijg je de ruimte om kleine aanpassingen door te geven. Na je feedback maak ik het portret af.

Ben je helemaal tevreden? Dan ontvang je jouw geïllustreerd portret als jpg- en pdf-bestand, zodat je ermee kan doen wat je wilt. Afdrukken op een poster of op een tegeltje bijvoorbeeld.


KOSTEN

De kosten voor een portret zijn afhankelijk van jouw wensen. De basisprijs is €35,00 per geïllustreerd persoon en €20,00 per huisdier. Specifieke achtergronden, zoals een huis of kantoor, worden als extra persoon in rekening gebracht.

Een huisportret kost €50,00. Daarvoor krijg je een mooie gedetailleerd portret van je eigen huis met verschillende extra's zoals planten en raambekleding. 

Voor geboortekaartjes, trouwuitnodigingen, verhuisberichten of andere specifieke wensen, maak ik graag een passende offerte.