OVER MIJ

Een avontuurlijke creatieveling. Zo zou ik mezelf het liefst omschrijven. Aangenaam, ik ben Kim van de Louw, het gezicht achter Groot Avontuur.

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik creatief bezig. Ik had al vroeg interesse in interieur, koos tekenen als examenvak en studeerde aan een fotografie-opleiding. Na de geboorte van mijn kinderen naaide ik de aankleding van de kinderkamer en knutselde ik speeltjes. Toen ik een portret van mijn gezin tekende, viel dat zo in de smaak bij vrienden dat ik er ook één voor hen mocht ontwerpen. Het balletje is gaan rollen en kennissen, vrienden van vrienden en zelfs compleet vreemden toonden interesse in de portretten. Wat begon als een leuke hobby, is uitgegroeid tot een creatieve business waar ik met hart en ziel aan werk.

Naast de oprichtster van Groot Avontuur ben ik echtgenote van Erwin en mama van twee stoere jongens, Bink en Noan. Samen met mijn gezin ben ik veel op pad. We gaan regelmatig de natuur in, op zoek naar mooie avonturen. Ik geniet van kleine dingen, lach elke dag en heb een flinke dosis zelfspot.